laser ontharing GeheimenSinds een mogelijkheid tot definitief ontharen, kan zijn een tijd over rooie bultjes, jeuk en ingegroeide haren via scheren en harsen zeker voorbij! Wat precies de oudste definitieve manier is, hangt volkomen af met de haren en huidtype.

Wilt u met genoegen in de zomertijd aangaande uw haargroei af bestaan in een oksels en bikinilijn? Maak dan meteen het jaar gebruik betreffende de hete aanbieding, opdat u de eerstvolgende zomertijd haarvrij bent!

Ons traditionele laser of ipl kan géén lichte, blonde en grijze hoofdharen veven. Gelukkig is het met andere generatie ontharingstechnieken bijvoorbeeld de unieke Elos Manier of krachtige Alexandrite laser immers geoorloofd.

De prijzen voor laserontharing in Purmerend bestaan per gebied verschillend. Ons indicatie aangaande de prijzen kunt u dan ook vinden in de prijslijst wegens laserontharing. Laserontharing in Purmerend die uitgevoerd is via een medische specialist kan zijn al mogelijk vanaf €45,- euro per verzorging.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte met 805 nm en mag ook door bestaan goede vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. 

De laser is gericht op een plaatsen betreffende een overmatige beharing. De haarzakjes nemen de lichtgolven op en worden hiermee kapot gemaakt. Een hoofdharen keren daarom ook niet verdere retour.

Een perfect resultaat met meer info de permanente ontharing zijn gemiddeld zes tot 8 behandelingen nodig. Tussen elke treatment kan zijn een tijd van een paar maanden nodig om een haren met de rustfase tot de groeifase te verrichten kunnen.

Iemand die komt vanwege permanent ontharen in aanmerking? Een ieder welke met ongewenste beharing af wensen zijn mag in aanmerking komen een laserbehandeling. Op welke manier doeltreffend de treatment kan zijn, ligt met de haar- en teint aangaande dit te veven gebied.

Na iedere behandeling wordt de haargroei lichter. Mits een haarfollikels compleet bestaan gesloten bezit u een zachte en haarvrije huid.

Het reeks laserontharing behandelingen het u nodigt bezit kan zijn daarom om een zes tot acht. Daar zal tegelijk gemiddeld zes tot tien weken tussen iedere verzorging zitten, afhankelijk met welke locatie die behandeld wordt. In een kosteloos intake kunnen alang de vragen beantwoord worden.

Aangaande al die ontharingstechnieken kan zijn een Diode Laser een betreffende de meeste geadviseerde methodes. Verder vanwege de donkere huid. Daar de radiofrequentie enorm betrouwbaar kan zijn vanwege de donkere huid, is de Elos ons zeer geschikte afwisseling.

SHR kan zijn het meest innovatieve systeem op het gebied aangaande laserontharing. SHR is betrouwbaar, doelmatig en bijna pijnloos en absoluut geschikt wegens al die huidtypes, uiteraard ook de getinte huid! Door een gelijke warmte opbouw in en op een huid is het te vergelijken betreffende een ‘’ hot stone massage’’

Er kunnen verder reeks factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in het menselijk lijf ofwel overmatige prikkels tot andere hoofdharen maken. Het aantal behandelingen mogen dus variëren. 

Laserontharing mag zonder verdoving worden uitgevoerd. Een meeste lieden meemaken de behandeling ingeval enigszins pijnlijk. Omdat wij gedurende een laserbehandeling koelen betreffende ons exclusief hiertoe ontwikkelde koeltoestel het koude lucht uitblaast, kan zijn een behandeling buiten verdoving juist te verdragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *